miercuri, 25 februarie 2009

ALOE FLP ALOE VERA ALOEVERA GEL SANATATE WELNESS BUCURESTI - 0723.506.937 - 0747.176.811 - 0765.437.394 - 0721.339.995 Slabire | Sanatate | Frumuse

FLP ALOE VERA ALOEVERA Slabire Sanatate Frumusete WELLNESS Aloe Vera - Produse Aloe Vera Forever. Medicina naturista FLP Aloe Vera: produse Forever pentru sanatate si frumusete Aloe Vera - planta de terapie pentru 50 de boli - Aloe Vera FLP Aloe Vera Aloe Vera - prezentare generala GEL SANATATE FLP ALOE VERA ALOE VERA GEL ----------------------------------------------------------------------PENTRU COMENZI DE MINIM 70 EURO = APROXIMATIV 300 RON DEPINDE DE CURSUL BNR IN BUCURESTI SE POT FACE SI LIVRARI LA DOMICILIU - PUTETI FACE COMANDA TELEFONIC -- 0747176811 - 0721339995 - 0765437394 - AMEDEO MIHAI ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BINE ATI VENIT PE SITE-UL ALOE VERA FLP --- SE POT FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA ---MIHAI AMEDEO --- Emai-l --- mihaiamedeo@yahoo.com -- ///// www.aloeveradistribuitori.ro/ ///Produsele Forever Living sunt grupate in mai multe categorii, fiecare dintre acestea fiind la fel de necesara: ALOE VERA ALOE VERA GEL FLP FOREVER COSMETICE PROGRAME DE SLABIT SUPLIMENTE NUTRITIVE PRODUSE PT. INGRIJIRE PERSONALA APICOLE BAUTURI CU ALOE VERA ALOE ALOE VERA GEL--- PENTRU CEI CARE VOR SA CUMPERE CU PRET MAI MIC DIRECT DE LA DEPOZIT SI VOR SA FACA SI PROPRIA LOR AFACERE CONTACTATI-MA ----- MIHAI AMEDEO ---www.aloeveradistribuitori.ro/ -- http://www.tahitiannoni.com/amedeo --- MIHAI AMEDEO vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 // 0721.339.995 -------
-------------------------------------------------
PRECIZARE FOARTE IMPORTANTĂ : Produsele Forever Living Products nu sunt medicamente şi deci nu intră sub incidenţă medicală. Produsele prezentate în acest site sunt avizate de Ministerul Sănătăţii din România.
Produsele FLP reprezintă modalităţi naturale de a facilita efortul organismului de vindecare. Utilizarea acestor produse în mod echilibrat, conform recomandărilor pe care le veţi primi odată cu comanda, pot duce la rezultate spectaculoase în ameliorarea sau vindecarea unor afecţiuni.
NU RENUNŢAŢI ÎNSĂ LA TRATAMENTUL ALOPANT !
Datorită formulelor adesea revoluţionare, a calităţilor excepţionale şi a modului natural de preparare, putem afirma că produsele FLP nu au efecte secundare şi nu contravin nici unei medicaţii.
Din experienţa de peste 25 de ani în peste 80 de ţări au rezultat următoarele recomandări pentru afecţiuni.
Cancer, boli tumorale, chisturi, noduli, fibrom,Căderea părului, alopecie micotică, mătreaţă,Cefalee, migrenă,Celulită, vergeturi,Combaterea efectelor secundare după chimio şi radioterapie, convalescenţă,Colită, enterocolită. diaree,Crampe musculare, entorsă,Degeraturi,Depresie nervoasă, insomnie,Disfuncţia Cerebrală Progresivă (DCP) (Boala lui Alzheimer şi miniaccidentele cerebrale trecătoare),Diabet,Demineralizare (patologică, hibernală, hipokinetică),Dureri articulare, reumatice,Entorse, luxaţii, contuzii, întinderi musculare şi de ligamente, crampe şi febră musculară,Fumat,Gastrită, gastroenterită, hiperaciditate gastrică, ulcer gastric,Gripă, guturai, viroze respiratorii,Hemoroizi, fisuri anale.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
CANCER,BOLI TUMORALE,CHISTURI,NODULI,FIBROM
Boala tumorală este o maladie foarte severă , considerată incurabilă de către medicina clasică. Deşi nu se cunosc cu exactitate cauzele, există anumiţi factorii de risc : stilul de viaţă dezordonat (fumat excesiv, alcoolismul, drogurile), acumularea mărită de toxine în organism, radiaţiile nucleare, mediul în care se desfăşoară activitatea individuală cu grad ridicat de toxicitate, etc.
Preventiv se recomandă un stil de viaţă cât mai sănătos şi mai apropiat de valorile naturii, cure periodice de Aloe Vera Gel şi antioxidanţi, perioade de relaxare şi de „reîncărcărcare a bateriilor”, reducerea stresului, controlul acumulării de toxine în organism, analize anuale mai ales după vârsta de 35 ani, eliminarea viciilor (alcool, tutun, cafea), evitarea mediilor toxice. Dacă maladia s-a instalat se recomandă angrenarea cu maximă seriozitate în combaterea ei cu toate mijloacele, atât alopant cât şi naturist. Ca urmare a experienţei cu produsele propuse de Forever Living Products s-au obţinut rezultate foarte bune utilizându-se următoarele combinaţii :
Aloe Vera Gel – câte 100 ml/zi în două sau trei reprize, pe stomacul gol sau cu 30 minute înainte de mese, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
ABeta-CarE – 3 x 2 capsule/zi, în timpul meselor
Forever Lycium Plus - 3 x 1 tablete/zi, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
Absorbent C – 3x2 tablete, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
Gin-Chia 1-2 tablete/zi
Forever Royal Jelly – 3 tablete, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
Nature Min – 3 tablete/zi
Fields of Greens – 3 tablete, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
Aloe Blossom Herbal Tea – macerat la rece, 1 pliculeţ la 1 litru apă plată, se bea zilnic.
Forever Lite – 3 pahare zilnic, după mese
Regimul alimentar este obligatoriu! Dacă se face chimio şi radioterapie se recomandă regim alimentar naturist, cură cu sucuri de plante, crudităţi, eliminarea completă a cărnii şi produselor din carne, eliminarea zahărului, alcoolului, tutunului, cafelei şi a tuturor alimentelor care conţin aditivi chimici de sinteză (coloranţi, conservanţi, emulgatori, etc.). Se recomandă de asemenea fitoterapie, gândire pozitivă, cromoterapie, meloterapie. Cura cu produsele FLP se poate realiza indiferent de alte tratamente indicate şi trebuie să dureze minim 6 luni. Cura nu contravine nici unui alt tratament alopat, dimpotrivă, ajută la eliminarea efectelor secundare negative ale tratamentului alo ----------------------------------------------------------------------------------------CADEREA PARULUI,ALOPECIE MICOTICA,MATREATA
Căderea părului este un fenomen normal, podoaba capilară regenerându-se permanent. După unele studii, căderea zilnică a 50 până la maxim 100 fire de păr nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare. Unele afecţiuni (cum ar fi gripa) precum şi perioade mai dificile şi mai stresante pot determina o accentuare a cădere a părului pentru durate de timp scurte. Dar dacă pielea capului este permanent încărcată de mătreaţă şi căderea părului devine un fenomen supărător el trebuie tratat cu maximă seriozitate. Forever Living Products propune acţiunea concertată pe cale internă şi externă în scopul combaterii acestei afecţiuni. Pentru cazurile obişnuite:
Extern :
utilizarea uzuală a şamponului Aloe Jojoba Shampoo şi a balsamului Aloe Jojoba Conditiontng Rinse care prin conţinutul bogat în gel de Aloe Vera stabilizat şi prin celelalte extracte naturale de plante combat cauzele căderii părului.
Aloe First după spălat, pe părul umed, se masează pielea capului uşor 5-10 minute.
folosirea pentru coafat a produsului Forever Aloe Pro-Set care protejează bine părul.
evitarea vopsirii şi coafării excesive a părului precum şi eliminarea completă a produselor de întreţinere a părului de calitate proastă care au efecte secundare negative mult mai grave decât avantajul minor al preţului ieftin.
Intern : cură de întreţinere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 2 ori/an şi Nature-Min 2-3 tabIete/zi.
Pentru cazuri severe (alopecie, micoze la nivelul pielii capului):
Extern:
utilizarea exclusivă a şamponului Aloe Jojoba Shampoo şi a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse pentru efectele excelente de hrănire a rădăcinii firului de pâr şi tratament a pielii capului.
Aloe Activator frecţionat energic în fierare dimineaţă şi seară timp de minim 10 minute la rădăcina firului de păr sau pe zonele afectate de alopecie,
Intern : cura de întreţinere cu Aloc Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 4 ori/an, Nature-Min 3 tablete/zi sublingual, Fields of Green 3 tablete/zi, sublingual, înainte de mese.
CEFALEE,MIGRENA.
Cauzele acestor afecţiuni sunt, în majoritatea cazurilor, de origine internă şi reflectă acumularea masivă de toxine în organism. De aceea este indispensabilă cura internă cu Aloc Vera Gel şi examinarea atentă şi completă a bunei funcţionari a organelor interne, pentru a se putea deduce cauza adevărată a durerilor de cap.
Extern se poate folosi Aloe Heat Lotion masaj uşor a zonei capului unde se concentrează durerea, cu condiţia ca pe suprafaţa pielii să nu existe focare de infecţie.
CELULITA,VERGETURI
Este o boală care afectează în special femeile, manifestându-se prin aspectul neplăcut al pielii sub care se află depozite inestetice de grăsime. Pentru a fi sigure ca este prezentă celulita se poate face testul numit „coajă de portocală": pielea coapselor (de exemplu) se strânge între degete, dacă aspectul rezultat seamănă cu o coajă de portocală înseamnă că este vorba de celulita. Se indică folosirea trusei anticelulitice Aloe Body Toning Kit şi regim alimentar, In special combinarea corectă a alimentelor, exerciţii fizice specifice timp de 10 minute/zi
Combaterea efectelor secundare după chimio şi radioterapie, convalescenţă
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Forever Royal Jelly 3x1 tabletă/zi sublingual.
Forever Bee Pollen 3x1 tabletă/zi sublingual.
Gin Chia 3x1 tabletă/zi.
Forever Lite 2-3 pahare zilnic, după mese.
Forever Lycium Plus 3x1 tabletă/zi.
CONSTIPATIE
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Regim alimentar: în fiecare dimineaţă se poate consuma la 15 minute după gel, un amestec format din 2 linguri de tarate de grâu cu 2 linguri miere. Se recomandă evitarea alimentelor şi combinaţiilor alimentare care produc constipaţie.
COLITA{TOATE TIPURILE},ENTEROCOLITA,DIAREE.
Aloe Berry Nectar (sau celelalte variante de gel de aloe) 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale. Durata curei 3-6 săptămâni.
Fields of Greens - 1 până la 3 tablete/zi sublingual timp de minim 7 zile consecutiv.
A-Beta-Car-E - dacă există ulceraţii - 1 capsulă zilnic.
Forever Kids - (înlocuieşte pierderile îndelungate din colitele cronice sau ulcerative) doza 4 tablete/zi timp de 3 săptămâni, apoi 1 tabletă /zi timp de 2-3 luni.
Garlic Thyme (efect cicatrizant şi antiinflamator) 2 capsule/zi.
Regim alimentar: diete anti-colită (amestec de legume fierte în aburi cu tarate de ovăz proaspete), afine şi suc natural de afine fără zahăr.
CRAMPE MUSCULARE,ENTORSA.
Aloe Heat Lotion - masaj local de 2-3 ori/zi
DEGERATURI
Aloe Vera Gelly - local.
Demineralizare (patologică, hibernală, hipokinetică)
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici.
Nature-Min 3 tablete/zi înainte de masă.
DEPRESIE NERVOASA,INSOMNIE.
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Regim alimentar: se recomandă excluderea excitantelor (cafea, tutun, alcool) şi a alimentelor bogate în aditivi chimici de sinteză.
Disfuncţia Cerebrală Progresivă (DCP) (Boala lui Alzheimer şi miniaccidentele cerebrale trecătoare)
Aloe Vera Gel - – 2 linguri dimineaţa şi 2 seara, pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă. Se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Forever Lite – 3 pahere/zi după mese (echilibrează malnutriţia şi o mare parte din tulburările metabolice)
Artic See Omega 3 – 3 x 2 capsule/zi, după masă.
DIABET
Aloe Vera Gel (efect antiinflamator şi de stimulare a sistemului digestiv şi a pancreasului, factor de control în cazul de asociere cu arteroscleroza) 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru n facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
A-Beta-Car-E (efect antioxidant, rol regenerator mai ales al mucoaselor, previne retinopatia diabetică) 3 capsule/zi.
Fields of Greens (componentele sale active dau posibilitate organismului să utilizeze corect insulina, controlând nivelul zahărului în sânge, precum şi scăderea colesterolului) 3 tablete/zi sublingual până la absorbţie completă.
Forever Garcinia Plus (normalizează metabolismul glucidic şi controlează glicemia) 3 capsulc/zi.
Forever Kids (complexul de vitamine B ameliorează absorbţia insulinei la nivel celular mai ales la bolnavii insulino dr-peiulcnţi, pi r vine neuroparia diabeticii) 3 tablete/zi se mestecă după masă.
Dacă există complicaţii cardiace sau obezitate cura se va asocia cu Arctic Şea Omega 3 şi Garlic Thyme. Regimul alimentar specific diabetului este obligatoriu. Cura va fi însoţită de tratamentul alopat indicat de către medicul diabetolog dar, odată cu ameliorarea analizelor şi sub supravegherea medicului, se poate reduce doza de insulina sau administrarea de medicamente diabetice.
DURERI ARTICULARE,REUMATICE{GUTA,SPONDILITA,SPONDILOZA,LOMBO-SCIATICA,LOMBAGO,TENOSINOVITA}.
Aloe Vera Gel (efect antiinflamator, remineralizant, stimulator al sistemului imunitar) 2 linguri dimineaţa şi 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Aloe Heat Lotion (crema roşie) - aplicaţii locale de 3-4 ori zilnic.
ENTORSE,LUXATII,INTINDERI MUSCULARE SI DE LIGAMENTE,CRAMPE SI FEBRA. ---Aloe Vera Gel –câte 2 linguri dimineaţa şi 2 linguri seara pe stomacul gol şi cu 30 minute înainte de cină, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Aloe Heat Lotion (cremă roşie) aplicată pe zonele dureroase de 3-4 ori/zi.
INFECTII URINARE
Aloe Berry Nectar - câte 2 linguri dimineaţa şi 2 linguri seara pe stomacul gol şi cu 30 minute înainte de cină, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale.
Forever Bee Propolis – 2 tablete la 6 ore. Se ţin sub limbă până la absorbţie. Se iau înainte de masă cu 30 minute (după gel).
Aloe Blossom Herbal Tee – macerat la rece timp de 6 ore, 1 pliculeţ la 1 litru apă plată. Se bea zilnic 1 litru.
Cura trebuie realizată minim 2 luni.
FUMATUL
In afară de ingerarea accidentală a otrăvurilor, fumatul reprezintă modalitatea cea mai severă de auto-otrăvire folosită de omul modern pentru ruinarea sănătăţii. Efectele fumatului sunt atât de severe încât nu pot fi comparate cu efectele nici unui alt viciu cunoscut. Din nefericire pentru populaţia planetei, se constată statistic că, pe de o parte numărul de fumători este în continuă creştere (a crescut numărul de fumători foarte tineri şi numărul de femei care recurg la această metodă de auto-otrăvire) şi pe de altă parte se fabrică ţigări din ce în ce mai tari, deci mai nocive!
Cea mai simplă metodă de renunţare la fumat este voinţa fermă de a înceta pentru totdeauna otrăvirea organismului prin acest viciu infernal, indiferent cât de „greu" poate apărea la prima vedere. Printre remediile propuse de Forever Living Products pentru a combate efectele nocive ale fumatului la nivelul sănătăţii se număra:
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale. Durata curei este de minim 3 luni.
Absorbent-C (vitamina C este consumată masiv de nicotină asimilată prin fumat, astfel încât 4 ţigări/zi distrug necesarul zilnic de vitamina C al organismului. Carenţa de vitamina C şi precum şi de celelalte elemente distruse de fumat conduce la boli foarte grave între care se numără cancerul, bolile cardio-vasculare, bolile degenerative, etc.). Se poate realiza câte o cură de 3 tablete/zi timp de o lună la fiecare 6 luni.
Fields of Greens 3 tablete/zi sublingual până la absorbţie completă.
Nature-Min 3 tablete/zi înainte de masă.
A-Beta-Car-E - pentru a preveni oxidările intense şi îmbătrânirea precoce produse de nicotină 1-2 capsule zilnic.
Aloe Blossom Herbal Tea - pentru efectul detoxifiant - mnccrnt tiniť de minim 6 orc 2 pliculeţe l.i 2 litri apă plata sau apă de izvor - se vor consuma zilnic.
Atragem încă o dată atenţia că toate aceste remedii propuse sunt eficiente numai dacă SE RENUNŢĂ COMPLET LA FUMAT, altfel are loc o detoxifiere parţială pe durata curei după care organismul va fi intoxicat şi otrăvit din nou de acest viciu.
GASTRITA,GASTROENTERITA,HIPERACIDITATE GASTRICA,ULCER.
Aloe Vera Gel (efect antiinflamator, ameliorează şi suprimă acuzele gastrice prin efectul antiinflamator pe care îl au acizii graşi - sterinele de origine vegetală conţinute în gel) 2 linguri dimineaţa şi 2 seara după masă. Sunt necesare cel puţin 3 cure de o lună cu pauză de 2 săptămâni între ele pentru a se obţine vindecarea completă.
Forever Bee Propolis (ajută în combaterea infecţiei cu Helicobacter pylori, bacteria care provoacă ulcerul) - câte 1 tabletă la 6 ore sublingual.
A-Beta-Car-E (efect antioxidant, rol regenerator mai ales al mucoaselor) 3 capsule/zi.
Fields of Greens 3 tablete/zi sublingual până la absorbţie completă.
GRIPA,GUTURAI,VIROZE RESPIRATORII .
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 scara cu 30 minute înainte de masă.
Forever Bee Propolis 2 tablele la 6 ore sublingual
Garlic Thyme 3 capsule/zi în timpul meselor.
Absorbent C - 3 tablete/zi sublingual.
Forever Bee Pollen 2-3 tablete zilnic sublingual.
Forever Bee Honey 3-4 linguriţe zilnic.
Se recomandă multe lichide în consum (macerat de plante medicinale, sucuri naturale - preparate în casă prin stoarcerea fructelor - din lămâi, greapfruit şi portocale îndulcit cu miere), regim alimentar fără alimente cu aditivi chimici de sinteză.
HEMOROIZI,FISURI ANALE.
Aloe Vera Gel 2 linguri dimineaţa şi 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale. Durata curei este de minim 3 luni.
Aloe Vera Gelly (crema verde) aplicaţii locale după fiecare scaun până la vindecarea completă.
Este obligatoriu ca toaleta după fiecare scaun să fie următoarea: spălare locală cu apă rece din abundenţă şi un săpun pentru copii, sau Aloe Liquid Soap. Se va şterge zona cu un prosop foarte moale. Acest mod de curăţire trebuie menţinut toată viaţa. Se pot face băi de şezut cu ceai de coada calului rece. Regimul alimentar trebuie să nu conţină alimente condimentate, sau cu mulţi aditivi chimici. --------------------------------------------------------- --------------- BAUTURI CU ALOE VERA --- LISTA DE PRETURI ---Bucurati-va de binefacerile furnizate de Aloe vera sub forma celor patru variante de gel proaspat, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits'n Peaches si Forever Freedom. Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul de Aloe vera, care constituie un supliment pretios al unei diete sanatoase. Consumati zilnic una din aceste bauturi pentru a imbunatati digestia si absorbtia substantelor nutritive, pentru a spori cantitatile de vitamine, minerale si aminoacizi prezenti in dieta dumneavoastra si pentru a avea un mod de viata sanatos.bauturile cu Aloe vera >>> ----SUPLIMENTE NUTRITIVE---Sanatatea depinde de o alimentatie adecvata. Datorita metodelor aplicate azi in agricultura, care saracesc solul de substante minerale naturale, nu mai putem avea siguranta ca produsele agricole ne asigura vitaminele si mineralele esentiale de care organismul are nevoie. Tot mai multi oameni recurg la suplimente nutritive, ca un mijloc de a-si acoperi necesarul de astfel de nutritivi vitali, pentru a-si imbunatati calitatea vietii. Produsele noastre nutritive sunt facute din cele mai bune ingrediente, cultivate sau obtinute din cele nai bune surse si produse cu cele mai avansate tehnologii. Fiecare produs isi mentine valoarea nutritiva, oferind atat sanatate, cat si liniste launtrica.suplimente nutritive FLP >>>---CONTROLUL GREUTATI---Astazi, din ce in ce mai multi oameni devin constienti de greutatea lor corporala si duc intr-adevar o viata echilibrata. Cum considerati ca ar trebui sa fie alimentatia ideala? Ar trebui sa fie gustoasa, usor masticabila, sa acopere nevoile energetice ale organismului, si, evident, sa fie hipocalorica, pentru a nu ne ingrasa. Vesti bune! Gama noastra de produse pentru controlul greutatii corporale va sta la dispozitie pentru a reusi, si chiar mai mult. Permiteti produselor Forever Garcinia Plus, Forever Fast Break Energy Bar si Forever Lite sa va ajute la indeplinirea telului! /// Comenzi online /// Email-- mihaiamedeo@yahoo.com /// telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cosm.- 0765.437.394 /// 0721.339.995pentru controlul greutatii >>>--- TRUSE ---Indiferent daca veti comanda trusa completa Touch of Forever, trusa cosmetica profesionala Sonya Glamour Showcase, trusele pentru controlul greutatii sau una dintre trusele mini (Ingrijire Personala sau Nutritie), veti aprecia cu siguranta valoarea acestor oferte!Trusele Forever reprezinta instrumentele ideale pentru demararea afacerii FLP!Truse Forever Living Products >>>--- PRODUSE PENTRU INGRIJIREA PIELI ---Pielea reprezinta bariera de aparare a organismului, care se opune agresiunii zilnice exercitate de factorii de mediu si agentii poluanti, de aceea merita ingrijire atenta, protectie corespunzatoare si consolidarea mecanismelor sale de aparare.Aloe vera - remediu natural, folosit in mod traditional pentru efectul sau calmant si decongestionant asupra pielii - constituie un factor ideal de aparare cutanata.Forever Living Products a conceput produse unice, originale, care realizeaza hidratare cutanata si furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine specifice pielii. Aceste produse contribuie la protejarea pielii fata de actiunea dezastruoasa a factorilor de mediu si poseda aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, referitoare la vascozitatea si puritatea gelului continut. ALOE VERA,ALOE VERA GEL,FLP,FOREVER,COSMETICE,PROGRAME DE SLABIT,SUPLIMENTE NUTRITIVE,PRODUSE PT. INGRIJIRE PERSONALA,APICOLE,BAUTURI CU ALOE VERA,ALOE,ALOEVERA,GELProduse pentru ingrijirea tenului Produse pentru ingrijirea corpului --- IGIENA SI INGRIJIRE PERSONALA ---Forever Living Products a combinat toate efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera si ale altor ingredienti valorosi, de cea mai buna calitate, pentru a oferi consumatorilor o linie de produse pentru igiena si ingrijire personala, cum nu mai exista alta. Aceste produse - emulsii, geluri, lotiuni, sampoane, sapunuri lichide etc. - vor aduce numai satisfactii celor care - folosindu-le - vor simti o reala invaluire cu gel stabilizat de Aloe vera!pentru igiena si ingrijire personala >>>--- SONYA COLOUR COLECTION ---Sonya Colour Collection - singura colectie de machiaj din lume pe baza de Aloe vera - care "face pielea sa se simta tot atat de bine precum o face sa arate", asigura concomitent efect de ingrijire si de make-up. Combinatia sa unica de ingrediente contine:/// www.aloeveradistribuitori.ro/ /// mihaiamedeo@yahoo.com ///gel stabilizat de Aloe vera - cu rol emolient si de emulsionare, cu efect identic cu al acidului retinoic, fara a irita insa pielea. Aloe vera hidrateaza fara a bloca oxigenarea;extracte marine - fitene - actioneaza sinergic, realizand o intensa hidratare a epidermei;antioxidanti - vitaminele A, C si E contribuie la contracararea efectului dezastruos al radicalilor liberi;musetel - decongestionant si calmant, ideal pentru epidermele sensibile cu tendinta la declansarea unor fenomene alergice;ulei de avocado - continand vitaminele A, B si lecitina, este similar filmului lipidic de la suprafata epidermei, posedand o exceptionala capacitate de hidratare.produsele Sonya Colour Collection >>>--- PRODUSE APICOLE ---Forever Living Products va ofera o gama remarcabila de produse apicole naturale 100%. Stupii sunt amplasati in conditii ideale de mediu, in regiuni desertice inalte din Arizona, acolo unde nu exista pesticide si poluanti. Se folosesc echipamente moderne, patentate, pentru colectarea si conservarea produselor in conditii identice cu cele create de natura. Toate produsele apicole Forever - mierea, laptisorul de matca, polenul de albine si propolisul - sunt naturale, cu valoare nutritiva ridicata, deoarece ajung la dumneavoastra direct din stupi, asa cum numai albinele stiu sa le prepare. ALOE VERA,ALOE VERA GEL,FLP,FOREVER,COSMETICE,PROGRAME DE SLABIT,SUPLIMENTE NUTRITIVE,PRODUSE PT. INGRIJIRE PERSONALA,APICOLE,BAUTURI CU ALOE VERA,ALOE,ALOEVERA,GELproduse apicole FLP >>>/// www.aloeveradistribuitori.ro/ /// --- /// Comenzi online Email--- mihaiamedeo@yahoo.com si telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 / 0721.339.995 /// PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA /// LINK CU GELURILE SI SUCURILE DE ALOE --- https://distrib.foreverliving.com/marketing/pageDisplay.do?page=prodCatAloe&siteID=ROM&language=ro ///
Publicat de www.mihai amedeo la 14:33
Abonaţi-vă la: Postări (Atom)

ALOEVERA

ALOEVERA /// ALOEVERA [ALOEVERA] "ALOEVERA" ///BINE ATI VENIT PE SITE-UL ALOE VERA FLP --- SE POT FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA ---MIHAI AMEDEO --- vod.- 0723.506.937 / 0721.339.995 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 //// Emai-l --- ////-- mihaiamedeo@yahoo.com -- ///// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ ///bauturile cu Aloe vera >>> /// suplimente nutritive FLP >>> /// pentru controlul greutatii >>> /// Truse Forever Living Products >>> ///Produse pentru ingrijirea tenului /// Produse pentru ingrijirea corpului /// pentru igiena si ingrijire personala >>> /// Sonya Colour Collection /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PENTRU COMENZI DE MINIM 70 EURO = APROXIMATIV 300 RON DEPINDE DE CURSUL BNR IN BUCURESTI SE POT FACE SI LIVRARI LA DOMICILIU - PUTETI FACE COMANDA TELEFONIC -- 0747176811 - 0721339995 - 0765437394 - AMEDEO MIHAI ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- /// Comenzi online Email--- mihaiamedeo@yahoo.com si telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 / 0721.339.995 /// PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA /// ///

FOREVER LIVING

FOREVER LIVING /// FOREVER LIVING [FOREVER LIVING ]"FOREVER LIVING " /// BINE ATI VENIT PE SITE-UL ALOE VERA FLP --- SE POT FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA ---MIHAI AMEDEO --- vod.- 0723.506.937 / 0721.339.995 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 //// Emai-l --- ////-- mihaiamedeo@yahoo.com -- ///// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ ///bauturile cu Aloe vera >>> /// suplimente nutritive FLP >>> /// pentru controlul greutatii >>> /// Truse Forever Living Products >>> ///Produse pentru ingrijirea tenului /// Produse pentru ingrijirea corpului /// pentru igiena si ingrijire personala >>> /// Sonya Colour Collection /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PENTRU COMENZI DE MINIM 70 EURO = APROXIMATIV 300 RON DEPINDE DE CURSUL BNR IN BUCURESTI SE POT FACE SI LIVRARI LA DOMICILIU - PUTETI FACE COMANDA TELEFONIC -- 0747176811 - 0721339995 - 0765437394 - AMEDEO MIHAI------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- /// Comenzi online Email--- mihaiamedeo@yahoo.com si telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 / 0721.339.995 /// PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA /// ///

FLP

FLP /// FLP [FLP] "FLP" /// BINE ATI VENIT PE SITE-UL ALOE VERA FLP --- SE POT FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA ---MIHAI AMEDEO --- vod.- 0723.506.937 / 0721.339.995 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 //// Emai-l --- ////-- mihaiamedeo@yahoo.com -- ///// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ ///bauturile cu Aloe vera >>> /// suplimente nutritive FLP >>> /// pentru controlul greutatii >>> /// Truse Forever Living Products >>> ///Produse pentru ingrijirea tenului /// Produse pentru ingrijirea corpului /// pentru igiena si ingrijire personala >>> /// Sonya Colour Collection /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// -----------------------------------------------------------------------------------------------------------PENTRU COMENZI DE MINIM 70 EURO = APROXIMATIV 300 RON DEPINDE DE CURSUL BNR IN BUCURESTI SE POT FACE SI LIVRARI LA DOMICILIU - PUTETI FACE COMANDA TELEFONIC -- 0747176811 - 0721339995 - 0765437394 - AMEDEO MIHAI------------------------------------------------------------------------------------------------------------ /// Comenzi online Email--- mihaiamedeo@yahoo.com si telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 / 0721.339.995 /// PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA /// ///

ALOE VERA

ALOE VERA /// ALOE VERA [ALOE VERA] "ALOE VERA" /// BINE ATI VENIT PE SITE-UL ALOE VERA FLP --- SE POT FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA ---MIHAI AMEDEO --- vod.- 0723.506.937 / 0721.339.995 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 //// Emai-l --- ////-- mihaiamedeo@yahoo.com -- ///// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ ///bauturile cu Aloe vera >>> /// suplimente nutritive FLP >>> /// pentru controlul greutatii >>> /// Truse Forever Living Products >>> ///Produse pentru ingrijirea tenului /// Produse pentru ingrijirea corpului /// pentru igiena si ingrijire personala >>> /// Sonya Colour Collection /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PENTRU COMENZI DE MINIM 70 EURO = APROXIMATIV 300 RON DEPINDE DE CURSUL BNR IN BUCURESTI SE POT FACE SI LIVRARI LA DOMICILIU - PUTETI FACE COMANDA TELEFONIC -- 0747176811 - 0721339995 - 0765437394 - AMEDEO MIHAI---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- /// Comenzi online Email--- mihaiamedeo@yahoo.com si telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 / 0721.339.995 /// PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA /// ///

ALOE

ALOE /// aloe [aloe] "aloe" ALOE [ALOE] " ALOE" BINE ATI VENIT PE SITE-UL ALOE VERA FLP --- SE POT FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA ---MIHAI AMEDEO --- vod.- 0723.506.937 / 0721.339.995 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 //// Emai-l --- ////-- mihaiamedeo@yahoo.com -- ///// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ ///bauturile cu Aloe vera >>> /// suplimente nutritive FLP >>> /// pentru controlul greutatii >>> /// Truse Forever Living Products >>> ///Produse pentru ingrijirea tenului /// Produse pentru ingrijirea corpului /// pentru igiena si ingrijire personala >>> /// Sonya Colour Collection /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// /// http://www.aloeveradistribuitori.ro/ /// ---------------------------------------------------------------------------------------------------------PENTRU COMENZI DE MINIM 70 EURO = APROXIMATIV 300 RON DEPINDE DE CURSUL BNR IN BUCURESTI SE POT FACE SI LIVRARI LA DOMICILIU - PUTETI FACE COMANDA TELEFONIC -- 0747176811 - 0721339995 - 0765437394 - AMEDEO MIHAI------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ /// Comenzi online Email--- mihaiamedeo@yahoo.com si telefonic vod.- 0723.506.937 or.- 0747.176.811 cos.- 0765.437.394 / 0721.339.995 /// PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA /// /// ///

FOREVER

Despre mine

Only for those who want to be healthier and more beautiful with not more bani.Este much easier and cheaper to repair than to predict health problems of anyone child or adult woman man - so says an old school ------------------------------ Doar pentru cei care vor sa fie mai sanatosi mai frumosi si de ce nu cu mai multi bani.Este mult mai usor si mai ieftin sa previ decat sa repari problemele de sanatate ale oricarei persoane copil adult femeie sau barbat -- asa spune un veche invatatura